Traplift service

Heeft u een traplift aangeschaft of overweegt u er één? Een traplift is een handig hulpmiddel waar u nog lang van wilt genieten. Met uw aankoop investeert u eigenlijk in uw mobiliteit. Een traplift hoort dan ook van deugdelijke kwaliteit te zijn. Toch is het onderhouden van een traplift erg belangrijk voor de levensduur, hoe goed de kwaliteit ook is. Dit heeft te maken met het feit dat een traplift vaak meerdere malen op de dag wordt gebruikt. Door het veelvuldige gebruik moet periodiek gecontroleerd worden of alle onderdelen nog compleet zijn en of alles naar behoren werkt. Dit is belangrijk voor zowel de levensduur van de traplift als voor uw eigen veiligheid. Bij Mobilae bent u niet alleen verzekerd van een perfecte traplift; bij ons krijgt u ook perfecte traplift service aangeboden!

Traplift service; onderhoud en reparatie

Heeft u de traplift die u zocht eindelijk gevonden? Dan is het goed om ook stil te staan bij de traplift service die u krijgt aangeboden. Lees hieronder wat een traplift service precies inhoudt bij Mobilae:

  • Bij Mobilae beschikken wij over een serviceorganisatie die altijd voor u klaarstaat. Ons team is 24 uur bereikbaar door heel het land. Is er sprake van een mankement of treed er een storing op waardoor u uw traplift niet meer kunt gebruiken? Dan kunt u altijd bellen met ons serviceteam zodat wij het probleem voor u komen oplossen. Voorrijdkosten en eventuele vervangende onderdelen zijn voor rekening van Mobilae zolang de productgarantie op uw traplift loopt.
  • Traplift service houdt ook in dat uw traplift periodiek wordt onderhouden door een deskundige monteur van ons. U kunt bij Mobilae kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen. Tijdens het onderhoud wordt gekeken naar de werking van de traplift en de onderdelen.

Wij helpen bij de aanschaf van uw traplift

Heeft u nog geen traplift maar denkt u erover na om er één aan te schaffen? Het is begrijpelijk dat u niet zomaar een traplift model uitkiest. Het is raadzaam om eerst uit te zoeken wat u wilt en waar u op moet letten bij uw keuze.

Mobilae kan u helpen bij het vinden van het model dat het beste past op uw trap. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het verkopen van trapliften. Met ons uitgebreide assortiment en vakkundig personeel, is de kans groot dat u zult slagen. Voor meer informatie over het assortiment en onze traplift service, kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 071- 799 8222.