Traplift garantie

Een traplift is een investering waar u veel baat bij heeft. Dankzij een traplift hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de rit naar boven of beneden. Bovendien is de installatie van een traplift vrij eenvoudig omdat deze al op maat voor u wordt gemaakt. Eerst komt een monteur van Mobilae naar uw trap kijken. Uw trap wordt opgemeten en in 3D formaat uitgetekend. Aan de hand van deze tekening wordt het model waar u voor kiest aangepast zodat het perfect aansluit op uw trap. Voor alle nieuwe trapliften die Mobilae aanbiedt, geldt tevens dat u twee jaar standaard traplift garantie krijgt. Deze traplift garantie is uit te breiden indien u dit wenst. Zo kunt u tegen bijbetaling profiteren van 5 jaar en zelfs 10 jaar traplift garantie bij Mobilae!

Verlengen van traplift garantie direct bij levering!

Waarom zou u de garantietermijn verlengen? Een traplift is een luxe product dat u de komende jaren met veel plezier gaat gebruiken. U kunt het vergelijken met een auto. Zolang uw traplift goed functioneert, biedt het u een enorme vrijheid om mobiel te zijn binnen uw eigen woning. U hoeft niks te verbouwen en u hoeft niet naar een andere woning te verhuizen omdat de traplift het probleem met de trap volledig wegneemt. Maar door veelvuldig gebruik kunnen uiteraard, in de loop der tijd, kleine slijtages ontstaan. Vaak zijn deze goed weg te werken met behulp van de preventieve onderhoudsbeurten. Maar er kunnen ook mankementen optreden waarbij bijvoorbeeld traplift onderdelen vervangen moeten worden. In dat geval is het natuurlijk erg fijn om te weten dat u nog traplift garantie heeft.

Uw traplift garantie kunt u direct bij de installatie al uitbreiden naar 5 of 10 jaar. U kunt het doorgeven aan de monteur die de traplift komt installeren

Onderhoud essentieel voor traplift garantie!

Hoelang uw traplift garantie ook is, onderhoud is essentieel voor een lange levensduur van uw traplift. Dat betekent dat u periodiek onderhoud moet laten plegen. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage wat in de loop der tijd erger kan worden. Door op tijd bij te springen, voorkomt u problemen en hoge reparatiekosten in de toekomst.

Maar daarnaast is onderhoud ook een voorwaarde voor de geldigheid van uw traplift garantie. U dient uw traplift namelijk volgens voorschrift te gebruiken en te onderhouden. Daarom is het raadzaam om u van te voren te laten informeren over de onderhoudspakketten bij Mobilae.

Informeer bij ons!  

Neem contact met Mobilae op als u vragen heeft over traplift garantie of traplift onderhoud. Wij informeren u graag over de voorwaarden en de mogelijkheden!