Traplift breedte en maximaal gewicht

De traplift breedte is een belangrijk gegeven wanneer u voor een traplift kiest. Wanneer de traplift breedte niet overeenkomt met de breedte van uw trap, ontstaat er natuurlijk een vervelend probleem! Om die reden wordt uw trap eerst nauwkeurig opgemeten door een deskundige adviseur van Mobilae. Pas daarna kiest u een traplift uit. Zowel de traplift breedte als vele andere aspecten worden meegenomen in de uiteindelijk modelkeuze, zodat uw traplift perfect aansluit op uw trap!

Traplift breedte en maximaal gewicht

De traplift breedte is belangrijk, maar er zijn meerdere dingen waar u op dient te letten bij het aanschaffen van een traplift. Een aantal zaken die er toe doen:

  • Wat moet het maximaal gewicht zijn dat u traplift kan dragen?
  • Wilt u een traplift met enkele rail of duo rail?
  • Wilt u een parkeerbocht?
  • Wilt u ook staand de trap op kunnen met behulp van een sta-lift?
  • Wilt u een opklapbare rails?
  • Wilt u extra laadstations op uw traplift?
  • Wilt u een automatische draaizitting?
  • Wilt u gebruik maken van een veiligheidsgordel?
  • Wilt u wandbevestiging?

Alle genoemde mogelijkheden zijn functies die optioneel verkrijgbaar zijn. De opties zijn afhankelijk per traplift model. Wanneer u voor een traplift bij Mobilae kiest, kijken wij eerst naar wat mogelijk is op uw trap. Vervolgens adviseren wij de traplift modellen die geschikt zijn. Afhankelijk van het model kunt u kiezen voor de beschikbare opties die u op uw traplift wenst.

Traplift: maximaal gewicht is belangrijk!

Wanneer we een product aanschaffen, is het vaak om tijdelijk in onze behoefte te voorzien. Een traplift is echter een product waar u lange tijd, of misschien wel de rest van uw leven gebruik van gaat maken. Het is daarom zeer aan te raden om alvast in te schatten wat u in de toekomst nog meer nodig kan hebben. Het maximaal gewicht is één van de dingen om goed over na te denken. Wat als u over 10 jaar zwaarder weegt? Houdt u er tijdens het aanschaffen van een traplift rekening mee dat het traplift maximaal gewicht ook in de toekomst voldoende is? Zo kunt u zich ook afvragen of het verstandig is om een traplift met sta-functie te kiezen als u bijvoorbeeld nu al merkt dat zitten pijnlijk wordt.

Traplift breedte en maximaal gewicht bepalen; Mobilae helpt!

Mobilae kan zich goed voorstellen dat er veel op u afkomt wanneer u op zoek bent naar een traplift. Wij kunnen met onze ervaring hulp bieden bij uw zoektocht. Heeft u vragen over de traplift breedte, het maximaal gewicht of andere kenmerken van een specifiek traplift model? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Dat kan in onze showroom maar ook bij u thuis! Bel 071- 799 8222 om direct een afspraak te maken!