Traplift levertijd

Wanneer u een traplift aanschaft, wilt u natuurlijk dat die snel wordt geleverd. Omdat een traplift maatwerk is, kan de traplift levertijd in sommige gevallen uitlopen tot enkele weken. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat de traplift besteld moet worden en vervolgens aangepast moet worden op uw trap. Toch is de traplift levertijd altijd sneller wanneer u particulier aanschaft. Wanneer u een traplift via uw gemeente wilt aanschaffen, moet u veel langer wachten omdat de procedure van aanvraag veel tijd in beslag neemt. Bovendien kiest u dan niet zelf het model uit; dat doet de gemeente voor u.

Traplift levertijd & installatie

Heeft u een traplift besteld bij ons? Dan zal de traplift levertijd meestal in overleg, tussen de 1-4 weken zijn. De procedure van bestelling tot levering gaat als volgt:

- Eén van onze Mobilae specialisten komt bij u thuis om uw trap op te meten.

- Dit wordt gedaan met behulp van een modern fotomeetsysteem waarbij al uw treden nauwkeurig worden gemeten.

- Digitaal wordt uw trap in miniformaat in beeld gebracht.

- Vervolgens wordt een 3 dimensionale tekening van de trap gemaakt.

- Tevens worden uw lichaamsmaten opgemeten voor de traplift stoel die hierop wordt aangepast.

- Op grond van deze gegevens wordt de traplift tot op de millimeter ontworpen en wordt de rail in de juiste afmeting geproduceerd.

- De traplift levertijd is afhankelijk van het model. De meeste modellen worden tussen 1-4 weken geleverd. 

Traplift bij Mobilae

Bij Mobilae bent u altijd verzekerd van perfect advies en dienstverlening. Wij verkopen niet alleen trapliften; bij ons krijgt u ook gedegen onderhoud- en service mogelijkheden aangeboden. Onderhoud is zeer belangrijk omdat een traplift een product is dat u nog vele jaren wilt kunnen gebruiken. Preventief onderhoud zorgt ervoor dat eventuele slijtages op tijd worden gesignaleerd waardoor mankementen op tijd worden voorkomen. Met een onderhoudspakket van Mobilae bent u verzekerd van een onderhoudsbeurt waarbij uw traplift grondig wordt gecontroleerd op alles wat van belang is voor de levensduur van uw traplift.

Wilt u een traplift bij Mobilae bestellen en de exacte traplift levertijd weten van een specifiek model? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 071- 799 8222. Onze medewerker staat u graag te woord!