Levensduur traplift

Een traplift is een investering in de toekomst. U gaat ervan uit dat u er lange tijd gebruik van kunt maken. Gelukkig beschikt een traplift vaak over een lange levensduur zodat u er jarenlang zorgeloos van kunt genieten!

Levensduur traplift is afhankelijk van diverse factoren

De levensduur van een traplift hoort uiteraard lang te zijn. Dat betekent dat een traplift altijd van perfecte kwaliteit dient te zijn. Maar hoe lang u er uiteindelijk mee doet, is mede afhankelijk van hoe u ermee omgaat. Hoe beter u voor uw traplift zorgt, des te langer zal de levensduur van uw traplift zijn. Periodiek onderhoud is dan ook een essentieel punt om bij stil te staan.

Garantie trapliften

De meeste fabrikanten geven een fabrieksgarantie van 24 maanden op een nieuwe traplift. Verlenging van deze garantietermijn is mogelijk tot wel 10 jaar. Er zijn echter wel bepaalde voorwaarden waar u zich als koper aan moet houden. Zo dient u uw traplift te onderhouden om te voorkomen dat deze vroegtijdige slijtage gaat vertonen. Slijtage kan namelijk ook in de draaiende onderdelen ontstaan als er nooit naar wordt gekeken. Om die reden is het onderhouden van uw investering voor de levensduur van uw traplift zeer belangrijk!

Onderhoud van uw traplift dient altijd uitgevoerd te worden door deskundige monteurs die weten hoe een traplift in elkaar zit en hoe deze moet functioneren. U kunt uw traplift met een gerust hart toevertrouwen aan Mobilae monteurs die speciaal getraind zijn in de verschillende merken trapliften. Bij Mobilae bieden wij onderhoudsabonnementen aan in pakketvorm.

Onderhoud belangrijk voor levensduur traplift!

Wat houdt een onderhoudsabonnement voor trapliften in bij Mobilae?

-  Jaarlijks 1x onderhoudsbeurt

- 10% korting op aanschaf van accu's, onderdelen en opties

- U wordt automatisch door ons benaderd voor een afspraak

- Een onderhoudsabonnement stelt uw 2e jaar productgarantie zeker

- Uw abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd, tenzij u 3 maanden voorafgaand aan het nieuwe jaar schriftelijk opzegt

 

Wilt u ook dat uw traplift een lange levensduur behoud en dat uw garantie volwaardig geldig blijft? Neem dan snel contact op met Mobilae voor meer informatie over onderhoudsabonnementen!