Traplift installeren

U wilt een traplift aanschaffen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Waar begint u met zoeken, welke criteria stelt u aan een traplift en wie gaat uw traplift installeren? Allerlei vragen die u natuurlijk niet in één keer kunt beantwoorden. Om een weloverwogen beslissing te nemen, is het raadzaam om het één en ander van te voren grondig uit te zoeken. Gelukkig bent u nu al aan het juiste adres wat betreft informatie en advies. Mobilae heeft namelijk al ruim 20 jaar ervaring met trapliften. Onze deskundige medewerkers helpen u dan ook graag bij het vinden van het juiste model dat past binnen uw budget. Zowel het leveren als het traplift installeren, kunt u aan ons overlaten!

Topservice en kwaliteit bij Mobilae

Mobilae heeft ruim 275 medewerkers die dagelijks alles uit de kast trekken om topservice te leveren. Een vrijblijvend thuisadvies, het regelen van een proefrit of de traplift installeren; al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en deskundige medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn. Bij Mobilae kunt u altijd uitgaan van perfecte kwaliteit!

Traplift installeren laat u aan ons over!

Heeft u een traplift nodig? In dat geval bent u bij ons exact daar waar u moet zijn! Wij bieden een zeer ruim assortiment aan traplift modellen, zowel voor de rechte trap als voor de trap met bocht. U kunt uiteraard allerlei bedenkbare opties krijgen bij uw traplift zoals een extra laadpunt, sta-functie, draaibare stoel of extra draagkracht. Wij leveren topmerken tegen scherpe prijzen. Bovendien heeft u tot in 2014 recht op belastingteruggave wanneer u een traplift bij ons aanschaft.

'Wie gaat mijn traplift installeren?' vraagt u zich wellicht af. Mobilae levert niet alleen mobiliteitsproducten; wij zijn ook verantwoordelijk voor de montage van uw traplift. Een traplift installeren is maatwerk en moet daarom gedaan worden door een deskundige monteur. Wanneer u een traplift bij ons bestelt, wordt ook een afspraak met u gemaakt over wanneer een monteur van Mobilae bij u komt traplift installeren. De montage wordt altijd uiterst zorgvuldig en netjes gedaan. Na de montage wordt alle troep netjes opgeruimd en is uw traplift direct klaar voor gebruik!

Heeft u bij Mobilae gekozen voor een traplift? Installeren kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten!
Bel 071- 799 8222 voor meer informatie!