Traplift verkopen

Stel dat u een traplift heeft die u niet meer gebruikt omdat u weer probleemloos gebruik kunt maken van uw trap. Misschien bent u hersteld, gerevalideerd of verhuist u naar een woning die gelijkvloers is. Indien uw traplift niet heel oud is kunt u uw traplift verkopen aan iemand die een tweedehands traplift zoekt. Niet alle modellen zijn opnieuw monteerbaar, maar vaak kan een oud model dusdanig aangepast worden zodat het toch op maat wordt gemaakt voor een andere trap. Van te voren moet dan wel eerst gekeken worden of dit technisch gezien mogelijk is. Het is goed om te weten dat een rechte traplift verkopen makkelijker zal gaan dan een traplift met bocht, omdat rechte trappen vaak standaard afmetingen hebben.

Huren of toch later uw traplift verkopen?

Uw traplift verkopen is een optie als u niet meer gebruik maakt van uw traplift. Maar heeft u er weleens aan gedacht om een traplift te huren als u bij voorbaat weet dat u er tijdelijk gebruik van gaat maken? In dat geval kan het huren van een traplift namelijk voordeliger voor u zijn dan er één aan te schaffen. Uw traplift verkopen hoeft dan later ook niet meer!

Tijdelijk nodig?

Heeft u een traplift alleen maar nodig tijdens uw revalidatieperiode omdat u bijvoorbeeld een operatie moet ondergaan? Of staat u op de wachtlijst voor een seniorenwoning, maar moet u tijdelijk een traplift in huis nemen ter overbrugging totdat u mag verhuizen? Dan is het huren van een traplift een veel betere optie dan het aanschaffen ervan.

Informeer bij Mobilae

Bij Mobilae kunt u een traplift huren vanaf € 150, - per maand. Wanneer u een traplift bij ons huurt, bent u verzekerd van topkwaliteit en veiligheid. Ziet het er toch naar uit dat u een traplift voor langere tijd nodig heeft? In dat geval kan het toch voordeliger zijn om een traplift aan te schaffen. U kunt bij ons terecht om te informeren naar wanneer huren voordeliger is dan aanschaffen. Ook uw vragen over het traplift verkopen kunt u aan ons stellen. Wij helpen u graag bij het maken van de beste beslissing voor uw situatie. Bel vandaag nog om een medewerker van ons te spreken!