Traplift voor de wenteltrap

Een traplift zorgt ervoor dat u zonder zorgen weer gebruik kunt maken van uw trap. Zonder uw lichaam te overbelasten en zonder hulp van anderen nodig te hebben. Met een traplift kunt u geheel zelfstandig naar boven en beneden, dit in een mum van tijd! Om die reden zijn veel mensen u voor geweest. In Nederland zijn al duizenden trapliften bij mensen in huis geïnstalleerd!
 
Trapliften bestaan in verschillende soorten en maten. Er is vrijwel voor elke soort trap een geschikte traplift te vinden. Trapliften voor de rechte trap, trapliften voor de trap met bocht en de buiten trapliften. Maar ook de traplift voor de wenteltrap bestaat. Een traplift voor de wenteltrap wordt op maat gemaakt zodat het perfect aansluit op uw trap! 

Een traplift monteren op een wenteltrap

Een wenteltrap is een draaitrap waarbij vaak wordt gedacht dat het niet mogelijk is om een traplift op te monteren. Hoewel dat jaren terug moeilijker was, is het maken van een traplift voor een wenteltrap nu vrij simpel. Dat wordt gedaan met behulp van een speciale draaitechniek waardoor de traplift voor de wenteltrap probleemloos op uw trap geïnstalleerd kan worden.  

Trapliften bij Mobilae

Bij Mobilae bent u aan het juiste adres als u een traplift overweegt. Of u nu op zoek bent naar een rechte traplift, een traplift voor de trap met bocht of een traplift voor de wenteltrap. Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment van trapliften, geproduceerd door topfabrikanten. Alle modellen zijn uiteraard getest op kwaliteit en veiligheid. Voor de beste traplift bent u bij Mobilae dan ook aan het juiste adres!
 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met één van onze adviseurs. Die kunnen u namelijk haarfijn uitleggen wat past bij uw situatie. Natuurlijk pas nadat er een analyse heeft plaatsgevonden van uw trap en van de mogelijkheden voor uw woning. Of u nu een rechte traplift nodig heeft of een traplift voor de wenteltrap; wij helpen u graag verder!
 
Een adviseur van Mobilae komt vrijblijvend bij u langs op een moment dat het u ook uitkomt. U krijgt advies op maat en u heeft de mogelijkheden om uw vragen te stellen. Een gratis thuisadvies is mogelijk van maandag t/m zaterdag. Bel vandaag nog naar 071-799 8222 voor het maken van een afspraak met ons!