Traplift met bocht

Bent u op zoek naar een traplift met bocht voor op uw trap? Dan bent u bij Mobilae exact daar waar u moet zijn! Wij zijn gespecialiseerd in trapliften; van de traplift met bocht tot de standaard modellen of de buiten trapliften. U vindt ze bij Nederlands grootste mobiliteitsspecialist Mobilae!

Een traplift met bocht of een rechte traplift maakt het verschil!

Waarom zou een traplift zoveel verschil moeten maken in uw levenskwaliteit? Bent u niet overtuigd van de voordelen van een traplift? Lees dan onderstaande ervaring met meneer van Aarden. Hij heeft ons verteld hoe een simpele traplift hem weer mobiel heeft gemaakt binnen zijn eigen woning!
 
'Met de verminderde mobiliteit - vooral het traplopen ging moeilijk- kwam de vraag: verhuizen of verbouwen? We hebben heel lang gedacht de garage te verbouwen tot slaapkamer maar dat bleek een lastig karwei vol met vergunningen en bouwplannen te zijn. Toen zagen we een advertentie van Mobilae, onder meer voor trapliften. Een vertegenwoordiger kwam aan huis en heeft ons alles haarfijn uitgelegd. Ik heb geen moment geaarzeld en direct een traplift besteld. Alles werd opgemeten en een paar weken later werd de traplift gemonteerd. Ze hebben alles keurig netjes afgeleverd. Nu kan ik, dankzij een relatief eenvoudig hulpmiddel, in huis blijven wonen zonder te verbouwen. En mijn kleinkinderen hebben iets om over te vertellen op school, want opa heeft een schietstoel!' 

Traplift met bocht; maatwerk

Heeft u een trap met bocht en zit u ook met de vraag of u moet verbouwen of verhuizen? Wij willen u erop wijzen dat er een derde alternatief is wat u veel voordelen oplevert. Het laten monteren van een traplift met bocht. Deze optie werkt voordeliger, eenvoudiger en veel sneller dan verbouwen of verhuizen. Net als meneer van Aarden kunt ook u het probleem met de trap heel simpel oplossen!

Laat uw traplift met bocht door Mobilae plaatsen!

Heeft u een traplift met bocht nodig en wilt u uitgebreid geïnformeerd worden door een deskundige adviseur? Neem dan contact met Mobilae op. Wij komen graag een keer bij u thuis langs op een moment dat het u ook uitkomt!