Traplift in een huurwoning

Een traplift kan een oplossing bieden wanneer u problemen heeft met het op- en aflopen van uw trap. Een traplift biedt namelijk het gemak om uw trap te gebruiken zonder dat u zich lichamelijk hoeft in te spannen. Bovendien bent u niet afhankelijk van anderen. U kunt geheel zelfstandig de traplift gebruiken, zonder dat u andere mensen moet inschakelen. Een traplift kan geïnstalleerd worden in uw koopwoning, maar een traplift in huurwoning behoort ook tot de mogelijkheden!

Een traplift biedt heel veel voordelen. In de eerste plaats geeft het u uw vrijheid weer terug. U kunt zich weer vrij bewegen in uw eigen woning. Met een traplift heeft u namelijk weer toegang tot alle verdiepingen van uw huis. Daarnaast is een traplift voordeliger dan andere alternatieven. 

Traplift in huurwoning; eenvoudiger dan zoeken naar een nieuwe woning!

Heeft u een huurwoning maar is uw trap een grote hindernis voor u? Dan kunt u eraan denken om op zoek te gaan naar een andere woning. Dit kost echter veel tijd. Bovendien is het in uw nadeel als u gewoon tevreden bent met uw huis. Dan moet u alleen maar, omwille van de trap, uw vertrouwde woning en buurt verlaten. Dat vinden veel mensen erg vervelend en dat is ook begrijpelijk. In een situatie als deze kan de installatie van een traplift echt een uitkomst bieden waardoor u niet meer hoeft te verhuizen! De installatie van een traplift in huurwoning is prima mogelijk! 

Er is geen verbouwing nodig! 

U hoeft ook geen verbouwing te ondergaan als u kiest voor de meeste praktische oplossing! Een verbouwing waarbij u bijvoorbeeld een badkamer op de begane grond laat maken, kan erg hoog oplopen in de kosten. Bovendien zijn er allerlei vergunningen voor nodig. Een traplift laten installeren is een veel goedkopere en snellere oplossing!

Traplift in huurwoning nodig? Bel Mobilae! 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de installatie van een traplift in uw huurwoning? Neem dan contact op met Mobilae om u uitgebreid te laten informeren door een deskundige adviseur. U kunt ons op bereiken op telefoonnummer 071-799 8222.