Traplift buiten

Een traplift is niet altijd alleen maar binnenshuis nodig. Als u bijvoorbeeld een trapje heeft voor uw voordeur, kan het ook heel handig zijn om een traplift buiten te plaatsen. Een traplift buiten is niet hetzelfde als een standaard traplift; dat heeft te maken met de structuur van buitentrappen. Die wijken af van de standaard afmetingen. Hierdoor is een traplift voor buiten anders dan een traplift voor binnen.

Traplift buitentrap

Een traplift is er om het leven gemakkelijker te maken voor u. Wanneer u de trap niet meer op kunt, betekent dit dat u niet meer mobiel kunt zijn in uw eigen woning. Dat is erg vervelend, want het heeft invloed op uw leven. Een traplift kan in een dergelijke situatie de perfecte uitkomst zijn. Dit alles geldt ook voor de trap buiten; wanneer de buitentrap een hindernis is geworden die u liever vermijdt, kunt u met behulp van een traplift er weer voor zorgen dat u veilig naar boven en beneden kunt. Een traplift buiten is dan de ideale oplossing!

Verschillende trapliften bij Mobilae

Bij Mobilae bieden wij diverse trapliften aan van verschillende traplift fabrikanten. Bij ons kunt u terecht voor een traplift voor de rechte trap, traplift voor de trap met bocht, traplift voor een wenteltrap of een traplift voor de buitentrap.
 
Heeft u behoefte aan een traplift maar moet u nog uitzoeken wat u exact nodig heeft? Mobilae helpt u daar graag bij. Wij bieden al ruim 20 jaar trapliften waardoor we mogen spreken van jarenlange ervaring en deskundigheid. Onze adviseurs kunnen u dan ook haarfijn uitleggen hoe een traplift in elkaar zit en wat past bij uw situatie. Zoekt u een traplift voor de buitentrap? Ook daar kunnen wij u perfect bij helpen!

Gratis thuisadvies

Wanneer u een afspraak met Mobilae maakt, komt er een adviseur van ons bij u thuis langs. Meteen kan gekeken worden naar de mogelijkheden op uw trap of voor een traplift buiten. Aan de hand daarvan kan bepaald worden welke modellen geschikt zijn voor uw situatie. U kunt de adviseur alles vragen wat u wilt weten omtrent trapliften. 
 
Een thuisadvies kost niks en is geheel vrijblijvend. Bovendien zijn onze adviseurs ook op de zaterdagen beschikbaar. Bel direct 071-799 8222 om een afspraak in te plannen!