Verschillende trapliften bij Mobilae

Bij Mobilae bieden wij een zeer ruim assortiment aan trapliften. Bij ons vindt u een scala aan verschillende merken en modellen. Van rechte trapliften tot trapliften voor trappen met bocht. Van simpele uitvoeringen tot trapliften met optionele functies. Van de voordelige modellen tot aan de exclusieve trapliften; wij beschikken erover in ons uitgebreid aanbod!

Een aantal voorbeelden van veel verkochte trapliften zijn: traplift K7, traplift Atlas, traplift Marathon en traplift Monta Rosa.

Traplift Atlas (Traplift Marathon)

Traplift Atlas en traplift Marathon lijken op elkaar, alleen is er een klein verschil in de uitvoering. Traplift Atlas is speciaal ontworpen om aan de binnenzijde van de trap te worden gemonteerd. Traplift Marathon daarentegen, is juist bedoeld om aan de buitenzijde te installeren. Dit laatste is met name zeer handig bij smalle trappen waar al best weinig trapruimte beschikbaar is. Beide trapliften zijn bestemd voor trappen met bocht en/of bordessen, en voorzien van een prachtige vormgeving en zeer hoge kwaliteit. Zowel traplift Atlas als traplift Marathon zijn in verschillende modellen verkrijgbaar bij Mobilae.

Traplift Monta Rosa

Traplift Monta Rosa heeft een duo-rail in tegenstelling tot de meeste trapliften. Dankzij de stoel die in de rail is geplaatst, houdt u met traplift Monta Rosa veel ruimte over op uw trap met bocht. Heeft u last van artritis of reuma? Dan is traplift Monta Rosa zeker aan te raden. Dit model is namelijk zeer ergonomisch en beschikt over een lichte joystick waardoor de bediening heel gemakkelijk gaat, zelfs als u gevoelige gewrichten heeft. Standaard beschikt traplift Monta Rosa over een draaibare stoel, veiligheidssensoren en twee laadstations voor de accu.