Traplift 2 verdiepingen

Heeft u meer dan 2 verdiepingen in uw huis en wilt u al uw trappen voorzien van een traplift omdat u de trappen niet meer op en- af kunt lopen? Dan bent u bij Mobilae aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment aan trapliften die u uw vrijheid weer kunnen teruggeven. Rechte trapliften, trapliften voor trappen met bocht, buiten trapliften; bij Mobilae vindt u zelfs een traplift voor 2 verdiepingen!

Traplift voor 2 verdiepingen mogelijk

Heeft u een trap die doorloopt? Dan is het plaatsen van een traplift voor 2 verdiepingen mogelijk! Een traplift wordt altijd op maat gemaakt, waardoor u altijd de zekerheid heeft dat uw traplift perfect aansluit op uw trap. Een traplift voor 2 verdiepingen wordt ook helemaal op maat gemaakt zodat u weer alle verdiepingen in uw huis kunt gebruiken. Of het nu om een recht model gaat, of om een traplift voor een trap met één of meerdere bochten. Bij Mobilae helpen wij u altijd mee met het zoeken naar een gepaste oplossing!

Garantie en onderhoud

Een traplift koopt u niet dagelijks. Het is dan ook niet meer dan normaal dat u zich eerst goed oriënteert op de mogelijkheden en verschillende trapliften. Uiteraard dient de kwaliteit en veiligheid goed te zijn van de traplift waar u voor kiest. Om de kwaliteit en veiligheid zo lang mogelijk te kunnen waarborgen, zijn garantie en onderhoud belangrijke aspecten waar u bij moet stilstaan. Bij Mobilae bent u verzekerd van deskundige service door ervaren monteurs. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan die u garanderen van een kwalitatieve onderhoudsbeurt van uw traplift. Daarnaast heeft u bij Mobilae een standaard garantietermijn van 24 maanden wanneer u een nieuw product aanschaft. Deze termijn is naar wens uit te breiden tot 5 of tot 10 jaar. 

Op zoek naar een traplift voor 2 verdiepingen?

Bent u op zoek naar een oplossing die het mogelijk maakt dat u gewoon in uw huidige woning met trap kunt blijven wonen? Heeft u meerdere trappen en bent u specifiek op zoek naar een traplift voor 2 verdiepingen? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen zodat wij met u kunnen meekijken naar een gepaste oplossing voor u. U kunt direct een vrijblijvend thuisafspraak maken met één van onze adviseurs. Een thuisafspraak is geheel gratis en u krijgt de mogelijkheid om uw vragen direct aan een deskundige te stellen. Wij kijken dan naar welk model traplift geschikt is voor op uw trap. Onze adviseurs kunnen van maandag t/m zaterdag bij u langskomen! Bel 071-799 8222 om direct een afspraak te maken!