Rechte traplift

Bent u op zoek naar een rechte traplift? Dan heten wij u graag van welkom! Bij Mobilae beschikken wij over meerdere modellen trapliften voor de rechte trap. Een traplift is een hulpmiddel dat lang mee moet, daarom letten wij heel erg op de kwaliteit van een model wanneer wij dit toevoegen aan ons assortiment. Hetzelfde geldt uiteraard voor de veiligheid. U dient zich veilig te voelen op een traplift en deze zelf te kunnen bedienen. Zowel de rechte traplift modellen uit ons aanbod als de trapliften voor de trap met bocht, zijn dan ook TÜV- en/of CE gecertificeerd.

Rechte traplift voor de standaard trap

In Nederland zijn de meeste trappen voorzien van standaard afmetingen. De rechte trap is het meest voorkomende trapsoort. Het maken van een rechte traplift neemt minder tijd in beslag omdat het minder maatwerk is. Rechte trapliften zijn namelijk al in maat gemaakt en vaak hoeft er maar een beetje aan geklust te worden om het perfect aan te laten sluiten op uw trap.

Heeft u ook een rechte trap en merkt u dat u steeds meer moeite heeft om die op- en af te lopen? Heeft u het gevoel dat u elke keer als u de trap oploopt, uw lichaam overbelast? Dan kan het heel verstandig zijn om na te denken over het aanschaffen van een rechte traplift of traplift met bocht. Een traplift haalt alle hindernissen omtrent uw trap weg waardoor u weer toegang krijgt tot alle verdiepingen in uw huis.

Rechte traplift bij Mobilae

Mobilae bestaat al ruim 25 jaar. Wij bieden al heel lang trapliften aan mensen die moeite hebben met het oplopen van hun trap. Onze deskundige adviseurs kunnen u perfect inlichten over alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een rechte traplift of een traplift voor de trap met bocht. Ook hebben wij buiten trapliften in ons assortiment.

Duizenden mensen zijn u al voor geweest met de aanschaf van een traplift. Vaak waren dit mensen die voor een keus stonden; op zoek naar een woning zonder trap of het laten installeren van een traplift. Zij kozen voor het laatste omdat het een eenvoudige oplossing is waarbij ze bovendien geen afscheid hoefden te nemen van hun vertrouwde woning en buurt.

Wilt u meer informatie over de rechte traplift of de traplift met bocht? Schroom dan niet om te bellen met Mobilae. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 071-799 8222.