1. Wij bieden onafhankelijkheid
  2. Grote keuze in elke prijsklasse
  3. Meer dan 25 jaar ervaring
klantenbeoordeling
Gratis advies?

Wat klanten vertellen over PractiComfort

PractiComfort hecht heel veel waarde aan haar klanten en goede service. Daarom willen wij graag horen wat u van ons vindt. Lees hier wat onze klanten over ons geschreven hebben. 


5stars SharronVanDoorselaer , vrijdag 30 december 2016

Super goed

Via een vergelijkings website vonden we de firma practicomfort. In totaal kwamen 4 firma's op bezoek. De uitleg was heel duidelijk en verstaanbaar, doch de hoofdmotivatie waarom we kochten bij deze firma was eenvoudigweg omdat de vertegenwoordiger van practicomfort, in tegenstelling tot de andere firma's, geen enkel bedrijf afbrak. De andere firma's deden meer moeite om de concurrenten soms extreem hard af te breken dan hun eigen product aan te prijzen. We kregen de pro's en contra's van elk mogelijk systeem en we konden dan zelf rustig beslissen. De telefoniste waren niet opdringerig en vriendelijk. Helaas konden we, wegens persoonlijke omstandigheden, de installatie niet in de week laten door gaan (hospitaalopnames). Practicomfort regelde dan een installatie op zaterdag. Al bij al duurde de installatie 3 uurtjes. We waren reeds bang van de grote opkuis na de installatie, doch de installateur nam alles mee in een grote doos.
Na een 4tal dagen hadden we een probleem en we dachten dat er een panne was, terwijl ik de sleutel van het aan/uit contact op "uit" had gezet. Een beetje in paniek belde ik, wederom op een zaterdag. De technieker kwam een halve dag nadien langs, in het weekend. Nadat uitkwam dat het eigenlijk mijn schuld was om de sleutel verkeerd te bedienen vroeg ik hoeveel de verplaatsing zou kosten. Deze was tot mijn genoegen kosteloos en men bleef heel erg vriendelijk.
Ik heb er nog geen moment spijt van gehad dat ik deze platinum (dat is het merk) traplift heb besteld. Ik kan nu weer zonder pijn naar boven, waar oa de badkamer staat. Door deze ervaring ben ik nu me nu aan het informeren aangaande een instapdouche (mijn bad is te hoog om in te stappen), maar hiervoor loop ik niet meer naar veschillende firma's heen en weer, maar vroeg ik enkel een offerte aan bij practicomfort. Al bij al ben ik dus wel een tevreden klant. -SharronVanDoorselaer-


5stars Hielkje Vanderveen , donderdag 07 juli 2016

Geweldige behandeling en goede service

ik zou jullie aanraden eerst daar te gaan kijken. Hun service is zeer goed, je wordt goed behandelt en ze luisteren goed naar je wensen.


5stars toon machielsen , dinsdag 07 maart 2017

Zeer goed gemotiveerde en VAKBEKWAME monteur.

monteur was op tijd en begon ook direct met zijn werk. De uitleg over zijn werk is bijzonder boeiend maar ook de rest van het gesprek. wij vinden het zwaar werk voor 1 persoon die alles moet installeren de monteur is zeer bekwaam en ook goed gemotiveerd en blijft ook continu vrolijk. Wij zullen deze vrolijke en goede monteur zeker niet vergeten je moet zuinig zijn op zulke monteurs als je die in dienst hebt. Rene weet nu ook hoe hij de remlichten van zijn bus moet controleren. bedankt voor het installeren van de traplift en succes verder. A.Machielsen van zundert in oudenbosch Oja je krijgt van ons twee warme douches .


5stars Dhr. A. Leers , zondag 05 juni 2016

practicomfort is echt comfort

alles goed geregeld en een goed advies


4stars Hulshof , maandag 12 december 2016

Traplift binnen 2 weken.

Prima advies met offerte en de realisatie was daarmee in overeenstemming. Het hele proces duurde niet langer dan 2 weken.En wat het belangrijkste is: de lift werkt helemaal naar tevredenheid. Het onderhoudscontract is wel wat aan de dure kant.


5stars Akker , zaterdag 21 januari 2017

Kan Practicomfort iedereen aan bevelen.

ik heb goede ervaring met Practicomfort.Vertegenwoordiger was heel vriendelijk, sociaal meelevend, niet opdringerig. De aflevering was ook prima in ord


5stars Mevr C.Passchier , woensdag 26 april 2017

Een prima geplaatste traplift, een verrijking van ons leven

Dat een traplift op zo'n snelle en efficiënte manier geleverd en geplaatst kon worden hadden we niet verwacht. We hebben er nu al veel plezier van!


5stars Mevr Vrijenhoek , maandag 29 april 2013

wat een luxe.......een geruststellend gevoel......alles gelijkvloers......ben er zeer blij mee........

ik heb mijn maatje gekregen......mooi geplaatst.....geen angst meer voor die ongemakkelijke trap.......vorige week nog....ik miste een traptrede .....mijn reactievermogen om me vast te grijpen aan de leuning...was snel ......ik kwam heelhuids beneden........wat een zekerheid heb ik nu.....en ook voor de toekomst.......vele groetjes .......anita..........


4stars Dhr Camphuizen , dinsdag 21 mei 2013

traplift goed en snel geregeld

Wij hebben een kleine gang en hele smalle treden maar de traplift zit er prima in en de leuning kon toch behouden blijven. Wij zijn zeer tevreden. De service weten we nog niet daar hebben we nog geen ervaring mee


5stars G.S. Harten-Ford , vrijdag 03 februari 2017

Behulpzaam

Zeer vriendelijk en bekwame mensen, van kantoor tot verkoper tot bezorger tot service monteur. Ben jaren vaste klant en ga nergens anders.


5stars Mevrouw H.H.Buijs , maandag 06 februari 2017

Wij vinden de hulp die is gegeven heel goed.

Mijn beoordeling is heel goed. Er word goed naar je geluisterd. Jullie luisteren naar de wens waar het om gaat. Dus van deze kant zeker een 10 met een griffel. En daarmee heel veel dank van ons.


5stars Ger van der Windt , dinsdag 28 februari 2017

Practisch

Dit bedrijf en haar medewerkers doen er alles aan om een tevreden
klant achter te laten.
Je kan met een gerust hart met hun in zee gaan.


5stars Mevrouw de Jong , maandag 27 maart 2017

goede directe service

goede service 10+


5stars Dhr. G Brussé , zaterdag 25 maart 2017

gewoon perfect

een heel goede verkoper en bij aflevering was het ook heel goed.
we hebben dus alleen maar goede argumenten.