1. Wij bieden onafhankelijkheid
  2. Grote keuze in elke prijsklasse
  3. Meer dan 25 jaar ervaring
klantenbeoordeling
Gratis advies?

De PractiComfort Smart huislift

Head Stilz Large


De PractiComfort Smart huisliften zijn innovatieve, unieke en zeer compacte huisliften die eenvoudig in ieder huis passen. Ze zijn ontworpen om het leven comfortabeler te maken. Zo kunt u langer in het huis blijven wonen waar u zo van houdt. Zelfs wanneer de trap te veel wordt. De PractiComfort Smart huislift is een perfect betaalbaar alternatief voor de traplift als u meer luxe, comfort en snelheid zoekt.

De voordelen van een PractiComfort Smart huislift

De PractiComfort Smart huislift is een lift die u eenvoudig naar de eerste verdieping van uw huis brengt. Zo kunt u weer veilig en comfortabel naar boven en beneden. De huislift kan bijna overal in huis worden geplaatst doordat de lift een oppervlakte heeft van 2m². Ondanks de grootte biedt de lift plaats voor twee personen tot drie personen tegelijk of een rolstoel.

Voor de PractiComfort Smart huislift is geen langdurige verbouwing nodig. De lift kan al in 2 dagen worden geïnstalleerd. Daarnaast is de PractiComfort Smart huislift een stille lift waardoor u geen last heeft van lawaai. De vele gemakken zorgen ervoor dat dit de perfecte huislift is voor huizen met 1 verdieping. Vertrouw op het gemak van een PractiComfort Smart lift en verander uw leven zonder te verhuizen.

De huisliften

Elk huis is anders. En ieders wensen zijn anders. Er is altijd een lift die bij u past. Er zijn twee soorten huisliften: de Duo lift en de Trio lift. De Duo lift biedt plaats voor twee personen en brengt u binnen 30 seconden naar boven terwijl de Trio lift plaats biedt voor drie personen of een rolstoel.

PractiComfort helpt u bij het maken van de juiste keuze om een huislift te vinden die bij ú past. Dit doen we door middel van een deskundig en vrijblijvend advies.

Wilt u meer informatie over de Smart huislift? Bezoek de Smart huisliften website van PractiComfort.

Ga verder naar de Smart huislift website